Tijd voor koffie?
Wij komen graag kennismaken!

Ongewoon goed drukwerk!

Wij leveren vakwerk: professioneel, creatief, groen en duurzaam. We hebben alle vaardigheden en technieken in huis om allerlei druk- en printopdrachten uit te voeren. Mét zorg, want ook daarin zijn we ongewoon goed door onze maatschappelijke betrokkenheid. Bij drukkerij SpringerUit werken we dagelijks samen met zo’n vijftien bewoners van Scorlewald, mensen met een verstandelijke en of meervoudige beperking die allemaal een toegevoegde waarde hebben. Zij voeren met precisie en geduld gevarieerde werkzaamheden uit rondom de drukactiviteiten. Samen bewijzen we dat business en maatschappelijke betrokkenheid elkaar kunnen versterken. Want of het nu om producten of mensen gaat: alles wat aandacht krijgt, groeit.

Wij zijn echte makers. We laten je graag zien wat we kunnen! We drukken zowel offset als digitaal en we doen dat in alle denkbare formaten en volumes. Daarnaast gebruiken we een reeks bijzondere technieken om het drukwerk af te werken. Maar we doen nog veel meer, denk daarbij aan groot formaat printwerk of het verpakken én verzenden van drukwerk in grote en kleinere aantallen, in (grote) partijen of gepersonaliseerd. Dat doen we ook graag voor jullie en daarom komen we binnenkort langs.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en klik een voorkeur aan voor een dag/tijdstip. We komen jou en/of jouw collega’s dan graag trakteren op onze (h)eerlijke koffie. Via de mail bevestigen we dan eerst nog onze komst. We komen graag kennismaken!

Contact

Vul je gegevens in en klik op één van onderstaande opties.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Springer Uit
Valkenlaan 14
1871 AV Schoorl

Tel. 072-50 20 300
Fax. 072-50 20 022
info@springeruit.nl